Søk

Vil du spille med oss? 


Har du musikalske mål så vel som sosiale, så tenker vi at Bruksmusikken er korpset for deg! 

Vi er et korps med musikalske ambisjoner, samtidig har vi en plass til de aller fleste som vil være med på laget! Som medlem hos oss så kommer du inn i en organisasjonskultur der øving og mestring fremsnakkes og fremmes. Det er forventninger til at du møter opp på de fleste øvelsene og at du møter forberedt. Et godt resultat kommer ikke av seg selv, og vi er avhengige av alle.

Til gjengjeld så får du hos oss muligheten til å dele et unikt musikalsk og sosialt fellesskap som har det veldig artig sammen. Vi ledes av en dyktig dirigent som kontinuerlig jobber og står på for at vi skal fortsette å utvikle oss, og det er kvalitet på øvelsene. Du blir også en del av #bruksmusikkfamilien, verdens beste selvvalgte familie, og det kan absolutt anbefales! 

Vi etterstreber å ha en balansert besetning og for tiden ønsker vi oss spesielt flere klarinettister og slagverkere. I gruppene horn, trompet og saxofon er vi nå så heldige å ha fulle grupper slik at vi der må ha et lite forbehold, men ikke nøl med å ta kontakt med oss uansett hvilket instrument du spiller.

Har du lyst til å begynne i korpset, så kan du ta kontakt med oss enten via melding på Facebook eller Instagram, eller ved å sende oss en epost. Velkommen!  
Driftes av Styreportalen AS