Vil du spille med oss? 


Har du musikalske mål så vel som sosiale, så tenker vi at Bruksmusikken er korpset for deg! Vi er et korps med musikalske ambisjoner, samtidig har vi en plass til de aller fleste som vil være med på laget. 

Som medlem hos oss så kommer du inn i en organisasjonskultur hvor vi heier på deg, og det å legge ned innsatsen som skal til for at både du og korpset skal oppleve utvikling. Vi ønsker å ha jevn og god progresjon, og det skapes både på øvingsrommet hjemme og kollektivt på prøvene. 

Vi ledes av en dyktig dirigent som alltid er godt forberedt og kontinuerlig jobber for at vi skal fortsette å utvikle oss - det er kvalitet over prøvene. Det vil også si at du går glipp av viktig informasjon og læring om du ikke er der. I Bruksmusikken er det derfor forventninger til at du kommer på de fleste prøvene, og at du møter forberedt. 


Til gjengjeld så får du hos oss muligheten til å dele et unikt musikalsk og sosialt fellesskap som har det veldig artig sammen. Det å utvikle seg, mestre og skape flott musikk sammen er magisk! Du blir også en del av #bruksmusikkfamilien, verdens beste selvvalgte familie, og det kan absolutt anbefales! 

Vi etterstreber å ha en balansert besetning og for tiden ønsker vi oss spesielt flere klarinettister og slagverkere. Vi ønsker oss også fagott! I gruppene horn, trompet og saxofon er vi nå så heldige å ha fulle grupper slik at vi der må ha et lite forbehold, men ikke nøl med å ta kontakt med oss uansett hvilket instrument du spiller.

Har du lyst til å begynne i korpset, så kan du ta kontakt med oss enten via melding på Facebook eller Instagram, eller ved å sende oss en epost. Velkommen!  

Søk
Driftes av Styreportalen AS